Assortiment

Assortiment van onze slijterij in Eindhoven.

In onze slijterijen in Eindhoven, aan de Ardechelaan en Tivolilaan, hebben we een zeer ruim assortiment aan dranken. Een groot aantal soorten dranken hebben wij vast in ons assortiment. Het is bijna  onmogelijk om het gehele assortiment een plekje op de site te geven. Mocht u een product niet  kunnen vinden, schroom dan niet om even naar een van de slijterijen te bellen. Het assortiment per filiaal kan wat verschillen maar u kunt altijd een speciale wens hebben en vaak kunnen wij u van dienst zijn.

Ook voor een feest kunt u bij ons terecht, (zie onze home pagina) via Teun Tap, voor een complete  bestelling van sta/leun tafel, tap, glaswerk, bierfusten en een ruime keuze aan dranken.

Regelmatig hebben wij diverse aanbiedingen. Dat kan een partijvoordeel zijn en dan is het op=op.

Nog meer voordeel:

Ook  bij onze slijterijen kunt u sparen met een wijnspaarkaart of bierspaarkaart, tal van klanten maken hier gebruik van omdat een volle wijnspaarkaart weer korting op de aankoop van wijn geeft en een volle bierspaarkaart korting op de aankoop van bier geeft. Zo kunnen wij voor onze vaste klanten net iets extra’s doen.

Resultaat 1–12 van de 535 resultaten wordt getoond

1 2 3 4 43 44 45