whisky, assortimenten,

Whisky

Whisky, Qua vitae, uisge beatha of levenswater, gemaakt van gerst, water en gist. Het klinkt zo eenvoudig maar er is jarenlang ervaring, kennis, geduld en liefde voor nodig geweest om een mooie whisky te maken. Jarenlang ervaring, kennis, proeven en liefde voor de whisky is ook nodig om een mooi assortiment aan whisky in te kopen. Deze wereld is continu aan verandering onderhevig.

Doordat de slijterijen van STIPHOUTDRANKEN CENTRUM een onderdeel van STIGROS BV. zijn kunnen wij als slijterij de klanten ook tal van dranken aanbieden. Het assortiment per filiaal kan wat verschillen maar tal van whisky’s hebben wij op voorraad en regelmatig whisky in de aanbieding.

Ook kunnen wij onze klanten whisky proeverijen aanbieden. Deze proeverijen vinden plaats op een andere locatie in Eindhoven n.l. op de Speelheuvelweg 2 5652CH. Telefoon 040-2521970. Voor de whisky proeverijen kunt u zich inschrijven bij: THE HIGHLAND PIPERS Whiskyclub, als u zich daar laat inschrijven krijgt u een mailtje wanneer er een proeverij is en over welke whisky het gaat en de eventuele kosten die aan de proeverij verbonden zijn. Aan het inschrijven zelf zijn geen kosten verbonden, dat is enkel om u op de hoogte te brengen van wat, wanneer etc. Ook kunt u eventueel op onze home pagina naar de website van The Highland Pipers kijken.

Mocht u graag lid worden van THE HIGHLAND PIPERS kunt u mailen naar info@stigros.nl  onder vermelding: Aanmelden The Highland Pipers club en geef uw naam, man/vrouw, emailadres en telefoonnummer door. U krijgt dan bericht over een komende proeverij waar u zich dan voor kunt aanmelden. Dat mag dan ook voor meerdere personen zijn!

Resultaat 1–12 van de 38 resultaten wordt getoond

1 2 3 4