Slijterij Achtse Barrier

In onze slijterij Achtse Barrier aan de Ardechelaan 13a staan we voor u klaar met een breed assortiment aan bieren, wijnen, gedistilleerde drank en frisdranken. Wist u bijvoorbeeld dat we meer dan 1000 wijnen op voorraad hebben? We geven in onze winkel in Eindhoven hierover graag passend advies.

Met ruim vijftig jaar ervaring is Stiphout Drankencentrum in Eindhoven een begrip in Eindhoven. Naast ons filiaal aan de Ardechelaan, vindt u ons ook aan de Tivolilaan. Kom eens bij ons langs en bekijk wat wij u kunnen bieden. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.
​Slijterij Tivolilaan

Bent u op zoek naar wijn, bier, gedistilleerde drank of frisdrank? Bij onze slijterij aan de Tivolilaan 95 bieden wij een breed assortiment aan alcoholische en non-alcoholische dranken. Ook een passend cadeau vindt u bij Stiphout Drankencentrum in Eindhoven. Of het nu gaat om een relatiegeschenk, kerstcadeau of verjaardagspresentje; in ons uitgebreide collectie aan geschenkverpakkingen vindt u altijd een geschikt cadeau.

Niet alleen aan de Tivolilaan vindt u Stiphout Drankencentrum, ook aan de Ardechelaan in Eindhoven vindt u een vestiging van ons. Kom eens bij ons langs en laat u adviseren door een van onze medewerkers. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.